Робоче місце в офісі

Для вибору робочого столу для офісу та техніки, а саме комп'ютера чи ноутбука слід визначитися, хто ним користуватиметься, а також продумати його розміри, матеріал, дизайн та додаткове оснащення. Ця річ має бути якісною та зручною, щоб той, хто за ним працюватиме, міг повністю зосередитися на роботі та ефективно виконував свої щоденні завдання. Окреме питання – забезпечити доступ до даних на робочому місці, використовуючи для цього сучасні винаходи. Наприклад, у Німеччині кожен робітник має картковий доступ до клавіатури ПК, яким користується. У Японії, наприклад, використовується доступу відбиток пальця, але найпоширеніший спосіб — це особистий пароль на ПК. Також є інші засоби, але все описувати не будемо.

Не потрібно забувати про безпеку даних на самих серверах компанії, про їх захист, зберігання, можливість відновлення швидко і зручно. SIDATA.COM.UA надає повний комплекс послуг із забезпечення високого рівня захисту даних своїх клієнтів у сфері безпеки та зберігання даних на серверах та хмарі.

Види офісних столів

Столи можуть бути різними за призначенням. Зокрема, ви можете вибрати та придбати моделі:

  • для керівників;
  • для персоналу;
  • для переговорних та конференц-залів;
  • для приймалень.

Столи для керівників мають наголошувати на статусі свого власника. Моделі для персоналу комплектуються тумбами і полицями для зберігання документів, підставками під монітор і клавіатуру. Переговорні столи зручні та функціональні, прямокутної чи овальної форми. Моделі для приймальні, як правило, підкреслюють статусність організації, часто мають високу стійкість. Окремо налаштовується та градуюється доступ до ІТ-інфраструктури для окремих груп користувачів серверів.

Розміри столу

Зручний робочий стіл повинен відповідати наступним параметрам:

  • будь-який з предметів на столі можна взяти без особливих зусиль;
  • монітор можна встановити на безпечній для зору відстані;
  • сидячи за столом, працівнику зручно працювати за комп'ютером та з паперами;
  • під столом достатньо місця для ніг.

Оптимальна ширина стільниці становить 50 см, а довжина – 120 см. В окремих випадках стільниця може бути більшою.

Матеріал

Найчастіше офісні меблі. Зокрема, столи, що виготовляються з:

  • ДСП та МДФ;
  • дерева;
  • скло;
  • пластику (акрилу);
  • комбінованих матеріалів.

ДСП та МДФ добре витримують експлуатаційні навантаження в офісі, столи з них практичні, зручні та доступні за ціною. До того ж вони мають стильні та сучасні. Моделі з масиву дерева часто встановлюють у кабінеті керівника чи приймальні. Вони виглядають солідно та довговічні. Столи із загартованого скла або триплексу гармонійно поєднуються з мінімалістичними офісами, які добре підходять для переговорів. Вони не побоюються ушкоджень та гармонійно вписуються в сучасні офісні інтер'єри. Меблі з акрилу чудово вписуються в стиль хай-тек. Вони стійкі до зносу, хоча згодом їхня поверхня може затиратися.

Дизайн та оснащення

Найпоширенішою формою для офісних столів є прямокутна та Г-подібна. Однак у сучасних кабінетах можна побачити круглі, овальні та трикутні моделі та столи неправильних форм. Великі прямокутні столи найчастіше стоять у особистих кабінетах. Г-подібний стіл буде зручний тоді, коли потрібно створити просторе робоче місце, але заощадити площу приміщення.

Вибираючи модель робочого столу, слід звернути увагу на такі додаткові функції, як:

  • ергономічне місце для дисплея, клавіатури системного блоку, маршрутизатора, принтера та іншого обладнання;
  • системи зберігання, які можуть бути організовані у вигляді тумб, полиць та шаф над столом;
  • організація кабелів та проводів.

Дуже зручно, коли стіл має телескопічні ніжки, щоби підлаштувати його висоту під свій зріст. Ще однією зручною опцією є стільниця з регульованим кутом нахилу.

Колір та матеріал столів залежать від стилю та кольорової гами робочої кімнати. У кабінет керівника можна придбати стіл темного кольору, а для пересічних працівників більше підходять світлі меблі. Також важливо вибирати якісну фурнітуру. Зокрема, ручки, петлі, колеса тумб та столів, що направляють ящики. Надійність закріплення всіх цих елементів гарантує зручність та комфорт у використанні робочого місця.

Можна замовити готові меблі з каталогу або придбати оригінальну модель, виконану за вашим ескізом. Сьогодні кожен може отримати саме той стіл, який найкраще підійде під його вимоги та облаштувати собі зручне робоче місце.

Є можливість налаштування керованого доступу з мобільних приладів, наприклад смартфонів, таким чином, що можна заблокувати користувача негайно якщо виникла підозра в небезпеці для компанії і т.д.

Робоче місце в офісі
SIDATA
Онлайн чат SIDATA
{{ welcomeText }}

    Залишіть заявку і ми з вами зв'яжемося