Як знайти надійного постачальника послуг ІТ?

Часто бізнес має дві проблеми: пошук клієнтів та пошук надійних, відповідальних постачальників. Насамперед це стосується ІТ-послуг. Але навіщо шукати професійного постачальника у цій сфері? І чому вам варто вибрати саме нашу компанію для співпраці? Давайте розкажемо далі.

Пандемія та повномасштабне вторгнення збільшили попит компаній в Україні та в усьому світі на аутсорсингові ІТ-послуги. Але завжди потрібно співпрацювати з кращими, особливо якщо ваша фірма специфічна і, наприклад, відповідає за збереження даних клієнтів. У цьому випадку ненадійні фахівці можуть зробити вашу бізнесову діяльність до фінансових втрат.

У той же час слід розуміти, що утримання власної команди, яка може реагувати на будь-які проблеми в режимі 24/7, обійдеться вам занадто дорого, і не факт, що вони будуть постійно завантажені роботою. Ми знаємо всі тонкощі у цій справі, тому пропонуємо вигідні умови співпраці.

Співпраця з надійним партнером – гарантія успіху вашої роботи

Проаналізувавши специфіку своєї роботи, ви зрозумієте, що ваш надійний постачальник послуг ІТ – це:

  • той, хто зможе надати обслуговування найвищого рівня;
  • той, хто вирішить усі ваші завдання, заощадивши купу часу;
  • той, хто на тлі постійної співпраці запропонує адекватну ціну на свої послуги;
  • емпатична, надійна і відповідальна людина, адже софт скіллз ніхто не скасовував.

Всі ці фактори нам присутні, але, крім того, ми ще маємо досвід роботи, портфоліо, орієнтованість на клієнта, відгуки та рекомендації.

Ніхто не заперечуватиме, що хороший постачальник ІТ-послуг має бути досвідченим у своїй галузі. Водночас важливий та загальний досвід. Ми пропонуємо сервіс з надійною цілодобовою підтримкою, щоб допомогти вам у разі системних збоїв о 2-й чи 3-й годині ночі або у проблемах з комп'ютером під час важливої зустрічі. Отже, вибираючи нас, ви можете бути впевнені, що ми можемо допомогти, коли це необхідно, у неділю чи у свята. Навіть під час повітряної тривоги у разі форс-мажору.

Зрозуміло, що якісна підтримка не повинна обмежуватись лише вирішенням проблеми. Ми не небайдужі до своєї справи, тему забезпечуємо безперервне технічне обслуговування, щоб передбачити проблеми до їх виникнення, і не дозволити дрібним несправностям стати більшими та суттєво вплинути на продуктивність вашої роботи.

Дуже важливо, які сертифікати мають працівники, які були обрані для співпраці. Або взагалі. Ми можемо надати портфоліо, яке зазвичай значно промовистіше за будь-які розповіді. Адже вірити на слово, що ця людина може легко вирішувати певну проблему, може бути надто дорогою для вашого бізнесу. Наші спеціалісти мають офіційні сертифікати відомих освітніх центрів.

Ми є надійним постачальником ІТ-послуг та піклуємося про клієнта, тому відповідаємо вашій корпоративній культурі та її цінностям. Ми не маємо компрометуючих скандалів і не співпрацюємо з країною-агресором.

Що ще важливо у пошуку ідеального партнера у сфері ІТ?

І, нарешті, перечитайте відгуки клієнтів, з якими ми співпрацювали. Так ви отримаєте загальне уявлення про те, наскільки добре ми виконували свої зобов'язання і чи замовники залишилися задоволеними.

Компанія SIDATA пропонує своїм клієнтам комплексний підхід. Ми розміщуємо наші дата центри поза Україною, зокрема в Німеччині, Франції та США. Це робиться для більшої надійності, що гарантує нашим замовникам безпечне зберігання їхньої інформації.

Підсумовуючи, варто відзначити, що знайти свого фахівця сьогодні дуже складно. Але при обліку всіх перерахованих вище моментів, з нами ви точно знайдете крутого фахівця для успішного співробітництва на роки.

Як знайти надійного постачальника послуг ІТ?
SIDATA
Онлайн чат SIDATA
{{ welcomeText }}

    Залишіть заявку і ми з вами зв'яжемося