ІТ інфраструктура у хмарі за кордоном

Чому власники бізнесів обирають сервери для своєї ІТ-інфраструктури поза Україною? Існують щонайменше 10 причин використання хмарних сервісів за кордоном.

Розглянемо їх детальніше.

1. Бізнес у безпеці, коли інформація зберігається за кордоном.

За збереження даних компанії на хмарному сервері поза Україною можна не хвилюватися за безпеку та конфіденційність важливої інформації, адже без дозволу власника до неї не буде доступу.

2. Ви отримуєте універсальний інструмент.

Ви можете без проблем встановити на хмарний сервер своє програмне забезпечення або орендувати місце з вже встановленими програмами під ваші потреби. За потреби у хмарі можна створити унікальну ІТ-інфраструктуру, налаштовану під ваш бізнес.

3. Не потребує постійного оновлення сервера

Згодом програмне забезпечення потребує оновлення, тому що ІТ-сфера постійно змінюється та трансформується. Але вам не потрібно дбати про те, щоб обладнання було оновлено до останньої версії. Це бере на себе ваш постачальник.

4.У вас завжди будуть бекапи та резервні копії

У кожному бізнесі відбуваються прикрі ситуації, коли з певних причин відбувається втрата даних. Це може бути база бухгалтерії чи клієнтська база. Все це призводить до фінансових збитків, краху репутації, а іноді і банкрутства компанії. Але цього можна уникнути, якщо є резервні копії даних, що дозволяють швидко та в повному обсязі відновити інформацію при її втраті. І у хмарних сервісах можливо.

5. Ваш бізнес набуває мобільності.

У сучасних реаліях ваш бізнес більше не залежить від офісу та його обладнання, тепер ви можете легко підключитися до робочих процесів із будь-якого девайсу, де є інтернет-з'єднання? та працювати з будь-якої точки світу.

6. Хмари прості в адмініструванні.

Вся інфраструктура хмари інтегрована в єдину платформу, тому клієнти легко керують ресурсами, стежать за безпекою і впроваджують нові рішення. А для клієнтів, яким потрібна допомога професійних адмінів, передбачено послугу якісного цілодобового адміністрування.

7. Використовуєте лише потрібні вам ресурси.

Клієнт може вибрати тільки актуальні для себе модулі і в будь-який момент додати окремі ресурси, додаткові сервіси, створити робочі місця, а від чогось відмовитись. По суті ви самі визначаєте, скільки і за що платити. Також можна перевести в хмару не всю компанію, а окремі підрозділи. Це особливо актуально великих організацій.

8. Вам доступні контроль та моніторинг.

Для відстеження всіх операцій у хмарній інфраструктурі передбачено інструменти моніторингу та контролю. Це дозволяє не просто бачити, хто яку інформацію використовує, а й що відбувається з даними.

9. Високі швидкості виконання всіх угод.

Сьогодні швидкість роботи у хмарі аналогічна як на вашому локальному комп'ютері, але тепер вся інформація у безпеці, яка переконує клієнтів у правильному виборі закордонного сервісу.

10. Ви отримуєте значну економію коштів.

Вашій компанії не потрібно витрачати кошти на мережеве обладнання, нові потужні сервери та комп'ютери, адже при використанні закордонних хмарних сервісів ви оплачуєте лише потужності. Решта забезпечує провайдер, що зручно для будь-якого бізнесу.

Крім того, перенести всю інформацію, програми та інші ресурси бізнесу в хмару можна дуже швидко: в день або за кілька годин. Цей час залежить від розміру масиву даних та завдань компанії.

Це основні причини, через які дедалі більше українських компаній переносять свої бізнеси на хмарні сервери за межами країни. Насправді, цих причин набагато більше. Основна вигода полягає в тому, що хмара є гнучким та ефективним інструментом, за допомогою якого можна налаштувати зручну ІТ-інфраструктуру під свої потреби та постійно покращувати її.

ІТ інфраструктура у хмарі за кордоном
SIDATA
Онлайн чат SIDATA
{{ welcomeText }}

    Залишіть заявку і ми з вами зв'яжемося