Безпечний та надійний сервер для компанії

Сучасні компанії для зберігання своїх даних зазвичай користуються орендованими серверами, які обслуговують профільні сервіси. Це зручно та вигідно обом сторонам. До комплексу обслуговування сервера входить ряд заходів, спрямованих на забезпечення безперебійної та швидкої роботи сервісів та бізнес-додатків. Для того, щоб все функціонувало як слід, а збої та помилки були мінімальними, слід постійно підтримувати працездатність апаратної частини та ПЗ. Для цього компанія-підрядник підписує з компанією замовником договір, де детально прописуються всі умови співпраці.

Як діє надійна компанія-підрядник

Переклад компанії на віддалений сервер виконується поетапно:
  • орендується серверне місце;
  • вся необхідна інформація переноситься на віддалений сервер;
  • відбувається встановлення та налаштування додатків та ПЗ;
  • відкривається доступ працівників до інформації згідно з рівнем кожного з них;
  • забезпечується резервне копіювання та повноцінний захист інформації та бізнесу;
  • створюється "тривожна кнопка" швидкого відключення віддаленого сервера;
  • виконуються супутні роботи: налаштування ПК користувачів, підтримка та розвиток мережевого обладнання, підтримка працездатності робочих станцій, організація безпеки тощо.
Але на цьому послуги компанії-підрядника не закінчуються.

Захист корпоративної інформації

Наявність власного фізичного сервера в офісі начебто гарантує надійний захист інформації, оскільки дані знаходяться на власному устаткуванні, на власних жорстких дисках, а комунікація здійснюється через Wi-Fi. Однак розглянемо випадок, коли диск з інформацією зламався або сервер зруйнований. У разі війни може виникнути потреба у термінової евакуації персоналу. І все сталося так швидко, що якісне резервування даних не було організовано. Такі випадки призводять до повного паралічу бізнесу на тривалий час або до його занепаду та банкрутства. З віддаленим сервером, який знаходиться за кордоном, подібних проблем не буде.

Переваги використання віддалених серверів

Переваги такого співробітництва для замовника у тому, що відповідальність за всі послуги несе професійна команда. Фахівці мають великий досвід адміністрування інтернет-проектів різного масштабу. Серед інших переваг для замовника можна виділити:
  • відсутність необхідності у купівлі та модернізації обладнання;
  • новий рівень управління, контролю та зручності використання;
  • можливість розширити місце зберігання даних вашої компанії;
  • прийнятна вартість послуги, доступна всім суб'єктам бізнесу;
  • різноманітність тарифів із різним обсягом пам'яті під сайти клієнтів із можливістю переходу з одного тарифного плану на інший.
Професійна підтримка при перенесенні інформації на віддалені сервери та їх обслуговування – найкраще, що можна зробити для ефективності та активної роботи вашої компанії.

Вибираємо сервер для бізнесу

При виборі сервера для збереження даних вашої компанії слід дотримуватись наступних рекомендацій. Звертатись потрібно лише до перевіреного постачальника послуг, який зарекомендував себе надійним партнером. Також слід відштовхуватись від інтересів власного бізнесу. Виділені сервери хороші для передбачуваного навантаження, до того ж ряд програм працюватиме на них швидше. Вибирайте хмарні сервери, якщо для бізнесу характерна сезонність або періодичне навантаження. Розглядайте всі пропозиції провайдера, адже це не тільки оренда серверів, а й додаткові послуги, які допоможуть заощадити гроші та суттєво полегшити роботу з інфраструктурою.
Безпечний та надійний сервер для компанії
SIDATA
Онлайн чат SIDATA
{{ welcomeText }}

    Залишіть заявку і ми з вами зв'яжемося